Paul Torres’ fremragende præstation har tiltrukket mange klubber

Paul Torres, iført en Spanien Hjemme Trøjer 2022, har været rygter om at forlade holdet mange gange i de seneste år, men der er ikke opnået enighed. Det forlyder, at Huang Qian planlægger at sende spilleren væk i januar. Huang Qians likviderede erstatning for Paul Torres nåede op på 55 millioner pund. Selvom det er urealistisk at opfylde denne udgivelsesklausul, vil Huang Qians prisforlangende for spilleren ikke være mindre end 40 millioner pund.

保托雷斯什么水平-保托雷斯技术特点-最初体育网

Paul Torres blev udtaget til den spanske trup til det kommende VM med Matador Corps. Han vil spille rollen som rygraden i forsvaret i hænderne på Enrique, og han forlader holdet, så snart vintervinduet åbner i januar.

Tottenham havde forfulgt forsvarsspilleren i sommer. I januar næste år er det muligt, at Paolo Torres i en Smudsafvisende trøje bliver forfulgt igen. Chelsea følger også nøje med. Wolves’ nye træner Lopetegui er også en af ​​Pao Torres’ bejlere, og Wolves søger også at styrke baglinjen i vintervinduet. Derudover er Manchester United og Everton også interesserede i Paul – Torres.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *