Milinkovic er villig til at forny Juventus-kontrakten, inden han forlader

Det forlyder, at Milinkovic er meget villig til at bære Juventus Hjemme Trøjer 2022 næste sommer med en årsløn på op til 6 millioner euro og bonusser. Selvom Lotito gjorde det klart, at Milinkovics transfersum ikke vil være mindre end 100 millioner euro, ser rygterne om Juventus’ interesse i Milinkovic ud til at være stærkere.

曝光米林与尤文协商年薪愿意在离开前与拉齐奥续约-意甲-361直播

Det forlyder, at for at beholde Milinkovic arbejder Lazio i øjeblikket hårdt på at forny kontrakten med Milinkovic. Og tilbød Milinkovic en årsløn på op til 5 millioner euro. Ifølge rapporter, selvom Milinkovic nåede til enighed med Juventus, men af ​​taknemmelighed over for Lazio, er Milinkovic meget villig til at forny sin kontrakt med Lazio, før han vælger at forlade holdet. Lazios ønske er dog, at opsigelsesgebyret er på hele 40 millioner euro, og maksimum vil nå 50 millioner euro.

Det forlyder, at Milinkovic, der bærer billig Ronaldo trøje, har repræsenteret Lazio i 20 kampe i Serie A i denne sæson. Bidrog personligt med 5 mål og sendte 7 vidunderlige assists til sine holdkammerater. Samtidig udløber kontrakten mellem Milinkovic og Lazio-klubben officielt i 2024.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *